Header Ads

Ultimele articole
recent

Hector in cautarea fericirii

Este un film emotionant, care ne conduce intr-o incursiune pe cararile emotiilor umane, in timp ce ne povesteste  despre un om, care se afla in cautarea  propriei fericiri,in timp ce face o calatorie, initiatica intr-un fel, ce il va duce prin China, Africa, America si inapoi in Anglia ...

Acest om nu este un oarecare, este cel care se presupune ca ii poate invata si ajuta pe oameni sa fie fericiti si totusi, la inceput, nu se poate ajuta nici pe el.

Amintesc o replica din acest film si anume : “Knowing and feeling are two different things, and feeling is what counts.”- Sa stii si sa simti sunt doua lucruri diferite, iar sa simti este ceea ce conteaza!

Mesajul filmului este acela ca, de fapt, fericirea vine din interiorul fiecaruia, si se traieste in felul in care o concepe fiecare,  si ca fericirea este o stare greu de explicat si mai greu de trait. Depinde de fiecare dintre noi sa o atingem.

In concluzie, "Hector in cautarea fericirii", merita vazut, este usor si placut, numai bun pentru o zi de weekend, in urma vizionarii lui ramanand usor amuzati si binedispusi.


Trailer Hector in cautarea fericirii

Niciun comentariu:

Alina Balan. Imagini pentru teme create de 5ugarless. Un produs Blogger.