Header Ads

Ultimele articole
recent

O mie de cuvinte (A Thousand Words)

Distributie: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington

 Jack McCall este un agent literar extrem de vorbăreț, care are darul de a convinge oamenii să îl urmeze și să încheie contracte cu el oriunde și oricând, cu cea mai mare ușurință. 

Viața lui de succes ia o turnură neașteptată după ce, intenția lui de a semna un contract cu un guru de nouă generație – Dr. Sinja, doar pentru a-și urmări interesele proprii, se soldează cu o consecință neobișnuită. 

Un copac Bodhi (o specie de smochin) îi crește în spatele curții, iar cu fiecare cuvânt pe care îl rostește, o frunză cade. Jack își dă seama cu stupoare că, în momentul în care ultima frunză cade, atât el cât și copacul vor muri. 

Cuvintele nu l-au dezamăgit niciodată pe Jack, însă acum vorbărețul agent se vede nevoit să tacă și să găsească alte modalități de comunicare, doar pentru a rămâne în viața.
Dupa cum cred ca v-ati dat seama deja, mesajul filmului se refera la valoarea, importanta si impactul cuvintelor in viata noastra.

Cuvintele, spuse sau nespuse, pot schimba vieti si darama imperii. Bineinteles ca, si intentia ascunsa in vorbele noastre are acelasi impact semnificativ.
Este o comedie....sau o drama, ramane sa decideti la finalul filmului.

Niciun comentariu:

Alina Balan. Imagini pentru teme create de 5ugarless. Un produs Blogger.