Header Ads

Ultimele articole
recent
Tinand cont de faptul că o mulțime de români lucrează si trăiesc în afara țării, și că am primit o mulțime de solicitari pentru terapie la distantă, am efectuat  ședinte de psihoterapie individuală prin Skype.
În urma desfășurării terapiei prin acest canal de comunicare, am observat că rezultatele sunt asemănătoare celor obținute în cabinet și m-am bucurat că pot ajuta oamenii de la așa de mari distanțe. Am avut in vedere si cercetările științifice , care au arătat că pentru ca o psihoterapie să aibă succes cea mai importantă este relația terapeutică formată între client și terapeut, iar Skype ne permite să formăm relații autentice, bazate pe încredere, sinceritate și respect.

Ședințele de psihoterapie individuală pe Skype durează, ca și cele din cabinet, aproximativ  cincizeci de minute, iar cele de terapie de cuplu saptezeci si cinci de minute . Programările se fac la numarul de telefon 0775.100.595, sau scriind la adresa de email psiholog.alinagbalan@gmail.com. Prețul ședinței  de terapie individuala este de 100 lei, iar cea de terapie de cuplu de 150 lei. Plata se poate face online, în contul cabinetului, iar factura va va fi trimisa electronic, dupa efectuarea platii si sedintei de terapie, la adresa indicata de client.

ID skype: Alina G Balan

Niciun comentariu:

Alina Balan. Imagini pentru teme create de 5ugarless. Un produs Blogger.