Header Ads

Ultimele articole
recent

Trolii(Trolls)

Distributie:  Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel și Russell Brand

Cum le explicam copiiilor nostri ce este fericirea, cum  si unde o gasim? Pe tine ce te face fericit?
 Este o întrebare la care, aventura unora dintre cele mai drăgălașe și optimiste ființe din universul animaţiei, trolii, te ajută să găsești răspuns.

Micuții troli, sunt reprezentanții unui spectru al emoțiilor acordat pe o singură frecvență: bucuria de a trăi. Dragălaşi, optimişti, veseli, trolii sunt ca nişte magneţi pentru versiunile lor opuse, bergenii – fiinţe masive, lipsite de culoare şi de lumină în privire. De aici şi dependenţa bergenilor de piticii coloraţi – sunt convinşi că nu-şi pot găsi fericirea decât înghițindu-I, si astfel, ia nastere o minunata aventura plina de emotii pentru micii si mari spectatori.
Explozia de culoare e maximă, iar părul e vedeta. Lung, zbârlit sau răsucit, devine accesoriu sau armă… Elemente numai bune de folosit apoi de cei mici, în propriile poveşti de-acasă.
Cu siguranţă fiecare dintre spectatori se va regăsi, cumva, printre personajele animaţiei. Poppy, optimista incorigibilă, care descoperă că a fi tu însuţi este cel mai bun răspuns şi Branch, un paranoic, dar inimos supravieţuitor al atacului bergenilor, care se convinge că este inutil să te ascunzi sub mantia fricii şi să ratezi ele mai frumoase momente din viaţă, sunt doar mesagerii acestora.

Peripeţiile lor şi ale ternilor inamici ne oferă o lecţie de viaţă preţioasă şi... palpitantă:
Fericirea este in noi si depinde de noi sa o gasim si sa o traim.
Pentru o porţie de bună dispoziţie asezonată cu muzică, emoţie, acţiune şi.. sclipici, aveţi motive întemeiate să vă alăturaţi, cu mic, cu mare, trolilor, pentru a vă descoperi „adevărata culoare”.
După, "Intors pe dos", pot spune cu mana pe inimă că este un nou… “must see”… pentru copii… si de ce nu ... si pentru adulti….
Cine spunea că desenele animate/ filmele de animatie nu sunt educative?

Vizionati filmul si vă invit să mă contraziceti…

Niciun comentariu:

Alina Balan. Imagini pentru teme create de 5ugarless. Un produs Blogger.