Header Ads

Ultimele articole
recent

Nutriție (Antioxidantii) și sănătatea inimii

Eu pot să stau aici și sa citesc studiu după studiu, după studiu, în care s-a identificat faptul ca persoanele cu boli cardiovasculare au lipsa semnificativa de antioxidanti sub formă de vitamine și minerale, dar nici unul din aceste studii nu este destul de curajos pentru a scoate in evidenta efectul de cauzalitate.

Ar avea aceasta impact mare asupra piețelor de medicamente pentru hipertensiune arteriala, medicamente, printre cele mai vândute în lumea de astăzi. Deci, în timp ce toate persoanele cu boli cardiovasculare testate au fost identificate cu deficiențe mari în capacitatea antioxidantă totală a corpului uman, precum și deficiențe specifice în  seleniu, vitamina A, vitamina C, zinc, vitamina E si mult mai mult, într-adevăr pare că acestora le este  frică să spună că ai nevoie de aceste  vitamine și mineralele pentru a  preveni bolile de inima.

Oxford Journal, American Journal of Hypertension, identifică faptul că tensiunea arterială ridicată poate fi redusă cu un supliment  alcatuit dintr-o combinație de antioxidanți, vitamina C și vitamina E. [1]  Imi doresc ca toți să se gândească la asta pentru un moment, tinand cont că una din cele mai prestigioase reviste medicale din lume și de încredere, a tipărit studiul  care a identificat că nu avem nevoie de medicamente costisitoare pentru normalizarea tensiunii arteriale. Tot ce avem nevoie este de vitamine antioxidante, dar lumea este ignoranta sau este tinuta in ignoranta.

Jurnalul de Cardiologie Acta a identificat semnificative deficiente in seleniu, glutation, superoxid-dismutaza, vitamina A, vitamina E si vitamina C, la cei care au suferit  un atac de cord [2]

In timp ce Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Tokyo) a identificat progresia bolii cardiovasculare, care este asociata cu nivelurile totale de capacitate antioxidantă negative (TAC), superoxid dismutaza, glutation, vitamina C și vitamina E. [3]

În cele din urmă, Jurnalul de Medicina a constatat ca producția de seleniu și glutation redus, ca urmare a deficitului de seleniu este asociat cu boli cardiovasculare. [4]

Problema cea mai mare a studiilor, este că acestea sunt părtinitoare. Unele dintre ele  vorbesc de vitamine antioxidante, unele dintre ele  doar de minerale antioxidante, unele dintre ele vorbesc numai de antioxidanti nutriționali unici  în monoterapie, și există doar câteva care iau în considerare toti antioxidanți.

În timp ce, mulți oameni înțeleg antioxidanții ca vitamina A, vitamina C, vitamina E, vitamina D, cupru, zinc, seleniu, mangan ... etc, sunt uitate urmatoarele  vitamine B, cum ar fi B1, B2 și B6, care au cofactori, glutationul=vitamina vietii. Ele nu sunt antioxidanți în forma lor naturala, dar ei acționează pentru a forma antioxidanti in corpul nostru.

Chiar dacă ei nu doresc să mentioneze  deficientele de vitamine si minerale antioxidante ca o cauza a bolilor cardiovasculare, nu sunt sigura cât de multe studii mai este nevoie sa  dovedeasca aceste deficiențe, înainte ca ei, în cele din urmă, sa  recunoasca. Sau cât de mulți oameni mor inutil, pentru că ei nu doresc să educe publicul, de frica sa nu ofenseze piata medicamentelor.

Dacă esti în căutarea longevitatii și vitalitatii, informeaza-te despre antioxidanti, despre valoarea lor in corpul uman,  despre necesitatea lor, si asigura-le că intra  în dieta ta, într-un fel sau altul. Sunt importanti nu doar în sănătatea cardiovasculară, dar în aproape toate aspectele  sănătatii.

Referinte

Niciun comentariu:

Alina Balan. Imagini pentru teme create de 5ugarless. Un produs Blogger.